Easy Home Test Syfilis

Bespaar 14%
14,65
Adviesprijs: 16,99
Op voorraad Levertijd: direct leverbaar
^ v
  • Werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Gratis verzending boven € 45,00
  • Ophalen bij een PostNL afhaalpunt
Betaal veilig met AfterPay, PayPal, IDeal, Mastercard, PIN, Bancontact en VISA

Omschrijving

Ontdek snel en eenvoudig of u besmet bent met syfilis (bacteriële soa) door middel van de zelftest van Easy Home Test.

Spoor syfilis tijdig op door de thuistest van Easy Home Test

Het is al vervelend genoeg als u denkt dat u een seksueel overdraagbare aandoening (soa) hebt opgelopen. Het kan een grote stap zijn om met de klachten naar de huisarts te gaan. Toch is het verstandig om na te gaan of u syfilis hebt, want onbehandeld kan syfilis ernstige schade toebrengen aan verschillende organen.

Met de thuistest van Easy Home Test kunt u eenvoudig en snel testen of u syfilis hebt. Na 10 minuten is het resultaat zichtbaar en weet u of u al dan niet besmet bent.

Syfilis is een seksueel overdraagbare aandoening

Syfilis wordt veroorzaakt door de bacterie Treponema pallidium (Tp). Na het vrijen kan er een infectie ontstaan van de geslachtsdelen of de mond. Uiteindelijk kan de bacterie zich via het bloed door het lichaam verspreiden, waarna het ernstige lichamelijke aandoeningen kan veroorzaken en andere organen kan infecteren en beschadigen.

Het is belangrijk om snel uit te zoeken of u syfilis heeft. In het eerste stadia is syfilis namelijk prima te behandelen. Heeft u een vermoeden dat u syfilis hebt opgelopen? Doe dan snel de test om het vast te stellen. Is de test positief, licht dan direct de (huis)arts in, zodat verdere uitbreiding van de bacterie kan worden voorkomen.

Symptomen van syfilis (bacteriële soa)

De symptomen van syfilis verschillende per stadia. Het gevaar is dat de meeste symptomen na een aantal weken weer verdwijnen, waardoor snel gedacht wordt dat er niets aan de hand is. Ook worden de klachten vaak over het hoofd gezien.

Indien u last hebt van een soa is het verstandig om dit tijdig te behandelen. In een laat stadium kunnen er ernstige klachten optreden. De meest herkenbare symptomen zijn zweertjes op of rond de penis, vagina, anus of de mond. Binnen 2 à 3 weken verdwijnen de zweertjes weer vanzelf. Toch is de syfilis niet voorbij. Doe dus altijd een test als u een vermoeden heeft.

Hoe moet u de syfilis thuistest van EasyHomeTest gebruiken?

Als u geïnfecteerd bent met syfilis produceert uw lichaam antistoffen tegen deze bacterie. De test kan de aanwezigheid van antistoffen in uw bloed aantonen. U dient er rekening mee te houden dat het na besmetting enige tijd kan duren voordat het lichaam voldoende antistoffen heeft aangemaakt waarop getest kan worden. De test kan vanaf 4 weken na besmetting worden uitgevoerd.

Gebruik de lancet om via een vingerprik een druppel bloed te verkrijgen. Laat een druppel bloed vallen op aangegeven plek op de testcassette en voeg vervolgens 6 druppels van de bijgeleverde vloeistof toe. Na minimaal 10 en maximaal 15 minuten is de uitslag zichtbaar. De uitslag wordt afgelezen als positief en negatief.

Is de test positief? Raadpleeg dan direct uw (huis)arts. Ook als de test negatief is en de klachten aanhouden, raden wij aan contact op te nemen met uw (huis)arts.

Inhoud van de verpakking

  • 1x Aluminium zakje met testplaatje “IMP Syfilis test”
  • 1x Steriele lancet (voor de vingerprik)
  • 1x Pleister
  • 1x Druppelflesje
  • 1x Bijsluiter

Eigenschappen

Merk:
Easy Home Test
Levertijd:
Direct leverbaar

Bijlagen

Handleiding Easy Home Test Syfilis (Handleiding-easy-home-test-syfilis.pdf, 21,761 Kb) [Download]

Geschikte accessoires