Lensfilters Navulset voor Braun Thermoscan - 40 stuks

Bespaar 54%
6,95
Adviesprijs: 14,95
Op voorraad Levertijd: direct leverbaar
^ v
  • Werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • Gratis verzending boven € 45,00
  • Ophalen bij een PostNL afhaalpunt
Betaal veilig met AfterPay, PayPal, IDeal, Mastercard, PIN, Bancontact en VISA

Omschrijving

Deze lensfilters zijn geschikt voor alle soorten Braun ThermoScan oorthermometers. De lensfilters worden geleverd in 2 handige kleine verpakkingen van elk 20 stuks. U ontvangt dus in totaal 40 stuks lensfilters voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Het is erg belangrijk om na elke meting de lensfilter op uw ThermoScan oorthermometer te vervangen. Op deze manier voorkomt u kruisbesmetting. Ook kan de temperatuur met een schoon lenskapje elke keer goed gemeten worden, omdat geen viezigheid de meting kan verstoren.

Dit type lensfilter is de standaard voor infrarood oorthermometers. Heeft u dus een Braun infrarode ThermScan in uw bezit, dan kunt u zonder twijfel deze lensfilters bestellen.

Waarom de lichaamstemperatuur meten via het oor?

Wanneer we de temperatuur willen meten, willen we dit natuurlijk zo nauwkeurig mogelijk doen. De Braun oorthermometers geven een zo nauwkeurig mogelijke meting van het lichaam. Via het oor wordt de kerntemperatuur opgemeten, doordat het trommelvlies de bloedtoevoer deelt met het centrum van de temperaarregeling in de hersenen.

Hoe gebruikt u de Braun lensfilters?

Op de verpakking staat aangegeven aan welke kant u het doosje moet openen. Pak uw oorthermometer en stop het uiteinde (het gedeelte dat u in uw oor stopt) in de lensfilter in het doosje. De lensfilter klikt nu vanzelf vast op de thermometer. Meer nu de temperatuur. Na het meten dient u de lensfilter te verwijderen. Dit kan simpelweg door op het verwijder-knopje op uw Braun ThermoScan te klikken, waarmee de filter automatisch van het apparaat wordt weggeduwd. Gooi het gebruikte lensfilter direct weg.

Inhoud van de verpakking

  • 40x Lensfilters Navulset voor Braun Thermoscan (2x 20 stuks)

Eigenschappen

Levertijd:
Direct leverbaar

Geschikte accessoires

Geschikte accessoires