Retourneren

Retourneren

U heeft het recht producten binnen 14 werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren conform de wet "kopen op afstand". U dient Meet en Weet voorafgaand aan de retourzending op de hoogte te stellen. De producten, welke ongebruikt en onbeschadigd zijn, dienen (indien van toepassing) in originele verpakking te worden aangeboden voorzien van de originele factuur. Na ontvangst controleert Meet en Weet de staat van het product en zal de retourbetaling overmaken binnen 14 dagen nadat Meet en Weet de goederen retour heeft ontvangen.

Indien u de volledige bestelling retourneert, zal het totale aankoopbedrag inclusief de eventuele kosten van toezending naar u worden overgemaakt binnen 14 dagen nadat Meet en Weet uw retourzending heeft ontvangen. Dit betekent dat u zelf de kosten van het terugsturen voor uw rekening neemt. Meld een retour aan via onze klantenservice, via email klantenservice@meetenweet.com of via het telefoonnummer +31 (0) 88 - 52 51 500.

Download formulier herroeping

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht? Dan verzoeken wij u vriendelijke om deze aan ons bekend te maken middels onderstaande mogelijkheden:

  • Per e-mail op e-mailadres klantenservice@meetenweet.com Normaliter kunt u binnen 24 uur een reactie verwachten.
  • Telefonisch op telefoonnummer: +31 (0) 88 - 52 51 500, van maandag t/m vrijdag: 08:30u. - 17:30u.
  • Per post, via ons adres: Meetenweet.com, Ketelmeer 25A, 5347 JX Oss