Betalen

iDeal

U kunt uw bestelling altijd eenvoudig afrekenen via iDeal. Dit verloopt via onze betaalpartner Buckaroo Payments. Schrik dus niet wanneer u dit in de omschrijving ziet staan. Buckaroo verzamelt alle betalingen voor onze webshop. Wanneer u kiest voor iDeal kunt u tijdens het betaalproces uw eigen bank selectering en uw betaling uitvoeren. U ontvangt vervolgens een betaalbevestiging per e-mail.

CreditCard

Het is mogelijk om te betaling via creditcard. Dit kunt u doen met uw MasterCard of VISA creditcard. U ontvangt vervolgens een betaalbevestiging per e-mail. De creditcardmaatschappij brengt geen extra kosten in rekening voor het betalen met creditcard.

MisterCash

Voor al onze belgische klanten bieden wij tevens MisterCash aan. MisterCash brengt geen extra kosten in rekening voor het betalen via deze methode.

Paypal

Een zeer populaire betaalmethode is Paypal. Wanneer u tijdens het bestelproces kiest voor Paypal komt u in de beveiligde betaalomgeving van Paypal terecht en kunt u daar een betaling aan de bestelling verbinden. Paypal brengt geen extra kosten in rekening voor het betalen via hun website. 

Afterpay

Wilt u liever zorgeloos achteraf betalen? Dat kan met Afterpay. U vult tijdens het bestelproces de Afterpay-gegevens nauwkeurig in en geeft goedkeuring voor de betaling achteraf. Vervolgens zullen wij het artikel naar u verzenden. Binnen 8 werkdagen na ontvangt krijgt u een e-mail van Afterpay met de betaalgegevens. U voldoet de betaling altijd aan Afterpay en niet aan ons. Meer informatie over betalen met Afterpay kunt u terugvinden op hun website. De administratiekosten voor Afterpay bedragen € 0,99 cent.

Overboeking

U kunt ook een handmatige overboeking uitvoeren. Dit doet u via uw eigen online bankomgeving. De overboeking doet u onder vermelding van uw bestelnummer. U boekt het totaalbedrag over op een van onze bankrekeningen:

Nederland: NL59 RABO 0114 3532 63 - Rabobank

België: BE05 7310 1554 9475 - KBC Bank

Afhankelijk van de bank waar u mee bankiert kan het 1 tot 3 dagen duren alvorens het bedrag bij ons is bijgeschreven. Als uw betaling is bijgeschreven ontvangt u van ons een bevestiging en zullen wij uw bestelling direct versturen. 

Levering onder rembours

Wanneer u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt. De kosten voor een levering onder rembours bedragen € 17,95.