Tandenborstel.com gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Easy Home Test Bloedgroep

Bespaar 6%
18,85
Adviesprijs: 19,99
Op voorraad Levertijd: direct leverbaar
^ v
 • Werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis
 • Gratis verzending boven € 35,00
 • Ophalen bij een PostNL afhaalpunt
Betaal veilig met AfterPay, PayPal, IDeal, Mastercard, PIN, Bancontact en VISA

Omschrijving

Het precies weten wat uw bloedgroep is, kan van levensbelang zijn. Maak gebruik van de EasyHomeTest Bloedgroep om eenvoudig en snel thuis uw bloedgroep te bepalen.

Doe eenvoudig thuis de zelftest om uw bloedgroep te bepalen

Wilt u graag precies uw bloedgroep weten? Maak dan gebruik van de EasyHomeTest Bloedgroep voor een duidelijke bepaling. Zowel de ABO groep (A, B, AB of O) als de Rhesus factor (positief of negatief) wordt bepaald. U weet na de test dus precies welke bloedgroep u heeft.

De bijgesloten bloedgroepkaart kan gebruikt worden als codicil die u altijd bij u kunt dragen. Zo weten hulpdiensten gelijk uw bloedgroep en kunnen ze u nog beter en sneller helpen.

Heeft u bloedgroep A, B, AB of O met Rhesus factor positief of negatief?

Het weten van uw bloedgroep is niet alleen handig, het kan zelfs van levensbelang zijn. Door het uitvoeren van deze eenvoudige thuistest weet u binnen enkele minuten uw bloedgroep.

Een bloedgroep is een classificatie van het bloed en wordt erfelijk bepaald. De bloedgroep wordt in deze test bepaald aan de hand van 4 bloedgroepen A, B, AB of O met daarbij de wel of niet aanwezige Rhesus factor (positief of negatief). Dit levert 8 bloedgroepen op. In Nederland komen bloedgroep O en A het meest voor. Bloedgroep AB komt van deze acht bloedgroepen het minst vaak voor.

Hoe moet u de bloedgroep thuistest van Easy Home Test gebruiken?

De test bevat een bloedgroepkaart waarop u uw gegevens kan invullen. Op deze kaart staan 4 cirkels die elk moeten worden voorzien van een druppel kraanwater en een druppel bloed. De druppel bloed wordt verkregen door middel van een vingerprik. Gebruik de meegeleverde lancet op de middel- of wijsvinger voor een druppel bloed.

Wanneer alle 4 de cirkels zijn voorzien van een druppel kraanwater en een druppel bloed, dient u deze te mengen met de bijgeleverde mengstokjes. Gebruik voor elke cirkel een ander mengstokje. In ongeveer 10 seconden is het geheel gemengd en is de gekleurde testvloeistof opgelost. Spreid hierna met behulp van het mengstokje het mengsel uit over de gehele cirkel. Let op, ga niet buiten de cirkel.

Het mengen van de druppel water, het bloed en de testvloeistof kan een klontering veroorzaken, agglutinatie genoemd. Om deze agglutinatie goed te laten verlopen dient met gedurende 10 seconden de bloedgroepkaart rechtop te houden. U kunt nu in de druppel een golfbeweging waarnemen. Zorg dat de druppel niet buiten de aangegeven cirkel gaat. Herhaal dit voor elke cirkel.

Na 40 seconden (4 x 10 seconden per cirkel) kunt u het resultaat aflezen. In de handleiding (bijgeleverd in de verpakking en te downloaden onder aan deze pagina) staat de uitleg wat het resultaat betekend. Laat de kaart aan de lucht drogen (ongeveer 45 minuten) voor u deze afdekt met de afplakfolie. De verkregen resultaten blijven zo goed bewaard.

Belangrijke kenmerken van de Bloedgroep Zelftest van EasyHomeTest

 • Lees voor gebruik de handleiding goed door
 • Test is geschikt voor eenmalig gebruik, er kan 1 bloedgroep mee worden bepaald
 • Breng anderen niet in contact met uw bloed
 • Niet geschikt voor hemofiliepatiënten en mensen die bloedverdunners gebruiken
 • Test mag niet gebruikt worden na de houdbaarheidsdatum
 • Na openen van aluminium zakje dient de test dezelfde dag nog gebruikt te worden
 • Controleer voor gebruik of er in elke cirkel een gekleurd rondje aanwezig is
 • Gebruik één mengstokje per cirkel, combineer deze niet

Inhoud van de verpakking

 • 1x Aluminium zakje met testplaatje “IMP ID CARD”
 • 1x Steriele lancet (voor de vingerprik)
 • 1x Pipet
 • 1x Pleister
 • 4x Mengstokjes
 • 1x Afplakfolie
 • 1x Bijsluiter

Eigenschappen

Merk:
Easy Home Test
Levertijd:
Direct leverbaar

Bijlagen

Handleiding Easy Home Test Bloedgroep (Handleiding-easy-home-test-Bloedgroep.pdf, 4,493 Kb) [Download]

Geschikte accessoires

Geschikte accessoires